Sunday, 13 March 2011

have a great time with him

huhu sgt seronok bile dapat berjumpe setelah sekian lama tidak ketemu...
actly ader kenduri kat umah mak mentuaa aku..lepas je abis kenduri kiteorng wat surprise kat papa n mummy..
dieorg tak tau..ni suma di plen baikkk punye oleh aku n adik ipar akuuhh...haaaa yg paling kelakar my husbnad n mummy sgt2 la terharu...an u know wat? aku pun tersangat la gembira tapi aku lebih gembira kalau ader anak aku..anak aku ader kat kluang la pulak kann...hahaha part ni seronok,, kiteorang men conteng2 muke pakai kek..terbaikk...ngan aku2 kena...haishhhh...!
then mlm tu we ol mmg happy la together...yg ader malam tu jue,jijot,fatin n lain2...hmmm ape lagi ekk?tu je la kot...next week ader pic2 terbaru an citer2 terbaru, aku akan update,,,,follow mee alwaysss...  :)

Monday, 7 March 2011

HARI INI SAYE NAK CICITE CICITE SAL KAWAN SAYE NIH  >>>


HAA...ni la kawan saye....name die leen...dulu kiteorg ade bagi gelaran kat die...tapi taknak la bagitau..t die marah lakk...sebab die ni garang tau...huuuu tapi tak takot pun...hehehe...aku kenal dak ni mase blaja kat UNISEL shah alam dulu...mule2 aku tgk die>>cun seh minah ni...ramai org minat kat die...lame2 ley plak terkawan ngan die...ingat kan die sombong..upenye,,,,GILE gakkk....mule2 die duk umah depan...pastu kiteorg suh die pindah masuk umah kiteorng....mule2 tak rapat tau....pade satu hari ni aku ngan die je tinggal kat dalam umah tu....tetibe aku dgr ade org bukak pintu umah then campak barang kat dalam.....OH MY GOD..!! teka la ape????? si keling pekerja mais tu campak sampah yg dah berulat kat dalam umah..!!!gosshhhh im fucking geli kat ulat2 tuhh..!!!skali leen pun kuar bilik, aku ngan die terbahak bahak gelak then terpakse la bersih kan segale ulat2 tu...menjerit jerit aku nak bunuh ulat jadah tu..! lepas je kejadian tu, aku jadi rapat ngan die...dan tiap2 malam bermula la idea2 BERNAS aku ngan die....kannnn??
hahhaa......rindu sangat ngan kawan kat mais.. LEEN, SARA, FARA, JAC, FARAH SYAMIM dan lain2...aku n leen plen nak jumpe ujung bulan nih...harap2 la jadi....  :)

SUKE NYE..! :)

yeeehaaaa.......! 
pada pagi yg mulia ini, aku telah berjaya mmbuat blog yg telah diajar sepenuh nye oleh CIKGU BYHA..hahahaa...finally...kesian aku kann..org len dah ber page page tapi aku baru nak buat...
sebenarnye dah penah buat dulu tapi taker yg tak  active then lupa pasword...
lepas ni mmg termuntah muntah la korang semua bace blog aku..meh ler kita bersama sama kongsi citer aku sama ader sedey ke, gembira ke...citer tak snonoh ke...kome time aje ler yee..hhuuu...okey laa...wat mase ni smpei disini ajo le...babai..!  :)