Monday, 7 March 2011

HARI INI SAYE NAK CICITE CICITE SAL KAWAN SAYE NIH  >>>


HAA...ni la kawan saye....name die leen...dulu kiteorg ade bagi gelaran kat die...tapi taknak la bagitau..t die marah lakk...sebab die ni garang tau...huuuu tapi tak takot pun...hehehe...aku kenal dak ni mase blaja kat UNISEL shah alam dulu...mule2 aku tgk die>>cun seh minah ni...ramai org minat kat die...lame2 ley plak terkawan ngan die...ingat kan die sombong..upenye,,,,GILE gakkk....mule2 die duk umah depan...pastu kiteorg suh die pindah masuk umah kiteorng....mule2 tak rapat tau....pade satu hari ni aku ngan die je tinggal kat dalam umah tu....tetibe aku dgr ade org bukak pintu umah then campak barang kat dalam.....OH MY GOD..!! teka la ape????? si keling pekerja mais tu campak sampah yg dah berulat kat dalam umah..!!!gosshhhh im fucking geli kat ulat2 tuhh..!!!skali leen pun kuar bilik, aku ngan die terbahak bahak gelak then terpakse la bersih kan segale ulat2 tu...menjerit jerit aku nak bunuh ulat jadah tu..! lepas je kejadian tu, aku jadi rapat ngan die...dan tiap2 malam bermula la idea2 BERNAS aku ngan die....kannnn??
hahhaa......rindu sangat ngan kawan kat mais.. LEEN, SARA, FARA, JAC, FARAH SYAMIM dan lain2...aku n leen plen nak jumpe ujung bulan nih...harap2 la jadi....  :)

1 comment:

  1. hahaha comel je! sweet! ahhh rindu kann smua 2 :( aku rindu jd TUKANG MASAK KORG!!!! yeaahhH!hahahaha

    ReplyDelete